Naturarvet, logotyp

Givarservice:

070-648 47 89

Svamp-klapp bevarar gammelskog   


Nu finns  julmotiv  bland högtidsgåvorna! Välj knappen  Högtidsgåva  för att ge bort en gåva som bevarar gammelskog för all framtid!

I vår Facebookgrupp Svamp-klapp arbetar vi för att sprida kunskap om svamp i alla dess former. En stor del av vår -cirka 30 administratörers- fritid går till att driva gruppen så bra, lärorikt och säkert som möjligt. Allt arbete vi gör är oavlönat och vi gör det med glädje och av intresse. Vi bidrar med vår tid och nu ber vi just DIG att bidra med en slant för att bevara våra gammelskogar. Visa gärna ditt stöd för det arbete vi utför genom att skänka en summa, stor eller liten, allt är lika välkommet! En krona per medlem till exempel... Målet vid starten är 33580, medlemsantalet just nu. Det ska vi väl klara utan problem? Vi höjer målet ju fler medlemmar det blir! För varje 100-lapp bevarar Naturarvet 10 kvm gammelskog.

Ge en gåva genom att klicka på någon av knapparna under bilden!

Vill du ge en gåva på annat sätt än med kort eller Swish? Då kan du ge gåvan via något av följande sätt. Skriv "Svamp-klapp" i meddelandet! Ge en gåva om 25 kr eller mer för att effektivt skydda gammelskogen, ju högre belopp desto effektivare.
Swish 9011172
Bankgiro 901-1172
Plusgiro 90 11 17-2

Har du frågor om Svamp-klapp, kontakta oss genom Facebook.

Har du frågor om Naturarvet och gammelskog, kontakta Naturarvet.Insamlingsstiftelsen Naturarvet har som ändamål att köpa skyddsvärd gammal skog med syfte att bevara den biologiska mångfalden i Sverige. Genom insamlade medel bedrivs all verksamhet såsom lokalisering och utvärdering av skogar, förberedelse för skogsköp, och genomförande av köp.

När väl en skog är i Naturarvets ägo så får skogen aldrig avverkas eller brukas på annat sätt. Skog som Naturarvet äger får aldrig säljas. Dessa stadgade regler innebär att skogen får ett permanent skydd som privat naturreservat i klass med nationalpark. I förekommande fall kan Naturarvets skogar också bilda eller ingå i naturreservat om länsstyrelsen önskar det.

Genom att bidra till Naturarvet gör din insats det möjligt att skydda några av de sista gammelskogarna i Sverige innan 2030, då all gammelskog beräknas vara avverkad eller i mindre utsträckning skyddad. Bli månadsgivare eller bidra på annat sätt nu!

Din och min insats skyddar Sveriges sista gammelskogar.

Gåvor

346

Insamlat

42 325 SEK

Snittgåva

122 SEK

Insamlingsmål

40 000 SEK

42 325 SEK
0% 50% 100%

 


SWISH: 901 11 72 | BG: 901-1172 | Org.nr 802424-1393